top of page
  • Instagram
  • Facebook

Mijn naam is Michel Hurxkens, eigenaar van Autopro Limburg (voorheen bekend als Michel's Car Service), waar passie voor auto's en eerlijke handelsmentaliteit samenkomen. Met een rijke ervaring in de automotive branche heb ik in 2016 mijn droom waargemaakt door mijn eigen autobedrijf te starten.

 

Sinds 2024 zetten we onze dienstverlening voort onder de naam Autopro Limburg, waarbij we dezelfde toewijding en professionaliteit handhaven die u van ons gewend bent. Mijn levenslange passie voor auto's deel ik graag met u, en een eigen autobedrijf is voor mij de ultieme manier om dit te doen.

 

Mijn ondernemersmotto blijft onveranderd: 'help een klant zoals je zelf ook geholpen wilt worden.' Dit vormt de leidraad voor al onze activiteiten, of het nu gaat om reparaties, onderhoud, of de aan- en verkoop van auto's. Bij Autopro Limburg zet ik me altijd in om me in uw situatie te verplaatsen, met als doel u het juiste advies te bieden.

 

Dankzij mijn onafhankelijkheid kan ik met trots, passie, gedrevenheid en een eerlijke handelsmentaliteit blijven ondernemen. Wij zijn de occasiondealer van het zuiden!

Over Autopro Limburg

auto Dashboard
bottom of page